Flot og farverigt så det ud, da hospitalets Brugerråd fik præsenteret et bud på fremtidens mad til de indlagte patienter i Gødstrup. Foto: Merete Friis Jeppesen, Kommunikation/Hospitalsenheden Vest.

15.06.2018.

Hospitalets Brugerråd fik mulighed for at tygge på flere af ideerne til fremtidens patientmad i Gødstrup

Hvem skulle være mere egnet til få en appetitvækker og have en mening om fremtidens madkoncept til de indlagte patienter i Gødstrup end patienterne selv? Svaret var nærmest ligetil, og på Brugerrådets møde d. 14. juni fik repræsentanterne for patienter og pårørende således en forsmag på flere af Ernæringsenhedens ideer og mulighed for at aflevere deres indtryk og input på skrift i et spørgeskema.

Der var tale om forskellige bud på frisklavede klassiske smørrebrød - fra roastbeef til æg og rejer - i en størrelse, der tager hensyn til småtspisende patienters behov. 

Ideen er, at al maden som udgangspunkt skal være hjemmelavet, forklarede Ernæringsheden der var med til at præsentere maden, og anretningen gjorde et godt indtryk på flere af repræsentanterne for patienter og pårørende:

- Det er både godt og relevant at være med til at teste fremtidens madkoncept for de indlagte patienter, lød det fra Brugerrådets medformand Birgit Hagen.

Mere information om hospitalets Brugerråd.