Portræt af Nete Hornung - fotograf Rune Borre-Jensen.

Nete Hornung bliver ny ledende overlæge i Klinisk Biokemisk Afdeling, Hospitalsenheden Vest. Foto: Rune Borre-Jensen, Koncern Kommunikation.

05.07.2018

57-årige Nete Hornung er pr. 1. oktober 2018 ansat som ledende overlæge i Klinisk Biokemisk Afdeling (KBA) i Hospitalsenheden Vest.

Siden 2011 har Nete Hornung været ledende overlæge på Blodprøver og Biokemi på Regionshospitalet Randers. I perioden 2007-10 var Nete Hornung kvalitets- og forskningschef ligeledes på hospitalet i Randers.

I det hele taget er det en erfaren personaleleder, som skal lede KBA i Hospitalsenheden Vest sammen med chefbioanalytiker Karina Willemoes. Fra nuværende og tidligere ansættelser har Nete Hornung erfaring med ledelse og implementering af større projekter, eksempelvis organisatoriske forandringer, ISO akkreditering og udskiftning af større automatiseret analyseudstyr. En erfaring, der blandt andet skal bruges i den kommende fusion af afdelingens base på to matrikler i Herning og Holstebro til en samlet udflytning til Regionshospitalet Gødstrup.

Nete Hornung er p.t. i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse, som hun forventer at afslutte i januar 2019.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og HR-chef Lasse P. Hansen 7843 8610.