Foto: Charlotte Feldbæk Ranneries, Kommunikation.

02.11.2016

1. december tiltræder Annette Nordstrøm som ny oversygeplejerske på Kirurgisk Afdeling, Hospitalsenheden Vest.

51-årige Annette Nordstrøm kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium, Regionshospitalet Herning, hvor hun har været ansat siden 2009.

Kirurgisk Afdeling får en oversygeplejerske, der brænder for at understøtte den gode udvikling af Kirurgisk Afdeling på vej mod det nye hospital i Gødstrup, lyder det fra sygeplejefaglig direktør Ida Götke, Hospitalsenheden Vest:

"Det gode samarbejde, både i afdelingen og på tværs, er en stor del af Annette Nordstrøms ledelsesmæssige mindset, og i hospitalsledelsen glæder os til at tage fat på det nye samarbejde med Annette som ny oversygeplejerske i afdelingsledelsen."

Hos Annette Nordstrøm er kodeordene for god ledelse blandt andet involvering, tillid og åbenhed:

"Jeg er selv stor tilhænger af en åben, kommunikerende, motiverende og involverende ledelsesstil, og jeg glæder mig til at videreføre det gode arbejde i Kirurgisk Afdeling, hvor personalet har fokus på høj faglighed, et godt uddannelsesmiljø og kvalitet og sammenhæng i patientforløbet. Blandt andet ligger afdelingens arbejde med patientinddragelse og det gode tværfaglige samarbejde såvel internt som med øvrige samarbejdspartnere mig meget på sinde at videreudvikle."

Sammen med ledende overlæge Niels Hald kommer oversygeplejerske Annette Nordstrøm til at stå i spidsen for Kirurgisk Afdeling, som har 133 ansatte på Hospitalsenheden Vest. Afdelingen spænder over to sengeafsnit inklusiv et stomiambulatorium, et ambulatorium/endoskopiafsnit og et forskningsafsnit.

Annette Nordstrøm blev uddannet som sygeplejerske i 1991, og har mange års erfaring indenfor det mave-tarmkirurgiske område både som leder, medarbejder, underviser og vejleder.

Siden 2013 har hun haft en tillidspost i Danske Regioner som repræsentant for Region Midtjylland i den nationale styregruppe for uddannelsen til koloskoperende sygeplejersker.

Privat bor Annette Nordstrøm i Skjern sammen med sin familie.

Yderligere oplysninger

Sygeplejefaglig direktør Ida Götke, Hospitalsenheden Vest, tlf. 2048 0689.

Ny oversygeplejerske Annette Nordstrøm, Kirurgisk Afdeling tlf. 4032 1585.