Den nye version af sundhed.dk er nu i luften. Portalen rummer samme information og muligheder for selvbetjening og adgang til data, men serveret på ny og hurtigere teknologi. Forsiden har samme adresse som tidligere, men undersider og tjenester har fået nye adresser. Hvis du har foretrukne sider eller genveje liggende på skrivebordet, skal du derfor finde siden på ny og oprette link eller genvej igen.

Den nye version af sundhed.dk er nu i luften. Portalen rummer samme information og muligheder for selvbetjening og adgang til data, men serveret på ny og hurtigere teknologi.

En af de mest brugte funktioner på sundhed.dk, Vejviseren, er udvidet med endnu flere søgekriterier i forhold til at finde f.eks. en praktiserende læge, speciallæge, tandlæge, psykolog eller fysioterapeut med den rette profil.

Derudover er ændringerne kort fortalt:

- Temaområder for de to primære målgrupper: borgere og sundhedsfaglige

- Bedre adgang til indhold fra kommunerne

- Bedre introduktion til det samlede tilbud af tjenester

- Bedre søgemuligheder hvor man kan søge separat i indhold og i      kontaktinformation

Forsiden har samme adresse som tidligere, men undersider og tjenester har fået nye adresser. Hvis du har foretrukne sider eller genveje liggende på skrivebordet, skal du derfor finde siden på ny og oprette link eller genvej igen.