Den flotte glasfacade på Onkologihuset har skabt en del uro blandt personale og patienter på det seneste. Enkelte glaspaneler i facaden har revet sig løs og er faldet ned, når vinden har været særlig kraftig. Der bliver dog taget hånd om problemet, og der er ingen fare for personale og patienter.


Teknisk Afdeling løber stærkt i disse dage for at sikre, at personale og patienter kan føle sig trygge omkring det nye Onkologihus glasfacade. Når vinden rusker i facaden er enkelte glaspaneler nemlig blevet revet løs.

Heldigvis er panelerne lavet af hærdet glas, og det knuses, idet det river sig løs af sine hængsler. Derfor er det ikke faldet ned i hele sektioner, men i stedet i mindre ufarlige skår.

For at være på den sikre side er området foran Onkologihuset dog blevet afspærret. Allerede fra mandag den 30. november vil der desuden blive sat et kraftigt net op omkring bygningens sydlige og vestlige sider, hvor vindstødene påvirker glaspanelerne mest.

Derudover er det blevet aftalt med totalentreprenøren for byggeriet af Onkologihuset, at udbedringer med nye og kraftigere hængsler bliver sat i gang øjeblikkeligt. Efter planen burde bygningens flotte facade således være sikret mod naturens luner inden jul.

For yderligere oplysninger
Thora Hedeager, spciealkonsulent, strålesatellitenheden:
9927 2740