28.02.2019

Den 1. april markerer et sporskifte for ledende oversygeplejerske Gitte Kjær Nielsen ved Neurologi og Fysio-ergoterapi, der efter 31 år ved Hospitalsenheden Vest nu indleder et nyt kapitel som koordinator for "tidlig opsporing af kræft i almen praksis" i Region Syddanmark.

I hospitalsledelsen vil vi ønske Gitte Kjær Nielsen tillykke med den nye stilling og sige tak for et godt samarbejde gennem de seneste 12 år, hvor vi har kendt hende som en stærk og engageret leder med stort L. Og hvor samarbejde, dialog og tillid har været omdrejningspunktet for virket som ledende oversygeplejerske for Neurologi og Fysio-ergoterapi og som medlem af HMU.

Gitte Kjær Nielsen blev ansat som sygeplejerske ved Medicinsk Afdeling på Holstebro Centralsygehus allerede tilbage i 1991, og en stor interesse for ledelse førte til flere lederansættelser, blandt andet som afdelingssygeplejerske, konstitueret oversygeplejerske og klinikoversygeplejerske på Kirurgisk Afdeling i Holstebro, inden hun søgte og fik stillingen som ledende oversygeplejerske ved Neurologisk Afdeling i 2007.

Afskedsreceptionen for Gitte Kjær Nielsen afholdes mandag den 25. marts 2019 kl. 14.30 - 16.30 i Restoen, Regionshospitalet Holstebro.


For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke tlf. 2048 0689 og ledende overlæge Birgitte Forsom Sandahl, Neurologi og Fysio-ergoterapi, tlf. 7843 7010.