14.02.2019

AGV-transport er af de helt centrale elementer i logistikken på DNV-Gødstrup. En AGV er en førerløs truck – et robotkøretøj – der skal bruges til at transportere varer og forsyninger fra servicebyen til hospitalets afdelinger og afsnit i Gødstrup.

Aktuelt er der indgået kontrakt om disse AGV'er i Gødstrup. Det er det odenseanske firma Gibotech A/S, som har vundet kontrakten, der er lavet via et udbud, som sikrer, at også regionens øvrige hospitaler kan benytte sig af kontraktvilkårene, hvis de ønsker det.

Til Regionshospitalet Gødstrup er nu bestilt et antal AGV'er samt den nødvendige infrastruktur for at kunne køre med AGV overalt på hospitalet, det vil sige styresystem, ladestationer, elevatorstyring, afsætterpladser med mere.

Målet er, at alle transportvogne fra regionslageret, sterilcentralen, køkkenet, vaskeriet med mere kan køres med AGV.

AGV'erne vil typisk køre mellem servicebyen og særlige afsætterrum på sengeafsnit og i klinikker og vil køre både i somatikken, psykiatrien og NIDO | danmark. Men AGV'erne vil ikke køre, hvor der færdes patienter.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og chefkonsulent Ole Teglgaard på tlf. 784 38546.