12.12.2019

Vidste du, at vi har tre FAQ'er på intranettet, hvor du som ansat kan stille spørgsmål og få ditto svar på emner, der vedrører Gødstrup, det nye fælles varelager og Restoen?

Spørgehjørnet om Gødstrup har eksisteret i 2 1/2 år, og indeholder p.t. svar på 171 engagerede spørgsmål fra personalet om alt fra bæredygtighed til økonomi, flytning, personaleforhold og transport.

I årets løb har vi lanceret yderligere to FAQ'er på intranettet: Restoens spørgsmål-svar side , der besvarer brugernes spørgsmål om kantinernes mad, drift og priser. Og i november måned har vi lanceret en spørgsmål-svar side om det nye fælles regionslager.

Vi vil gerne opfordre dig og kollegerne til at bruge FAQ'erne, når spørgsmål dukker op, da svarene dermed kan komme andre ansatte til gavn. Vi annoncerer nemlig både spørgsmål og svar på FAQ siderne på intranettet og i dette nyhedsbrev med det formål at dele og sprede viden i hele organisationen.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.