05.12.2019

I alt 69 gravide ansatte i HE Vest har indtil nu valgt at benytte sig af tilbuddet Gravid i arbejde, som har fået meget positiv feedback fra gravide medarbejdere - bl.a. fra sygeplejersken Camilla.

Hun giver udtryk for, at Gravid i arbejde er et positivt og givende projekt, der har klædt hende godt på til flere vigtige forhold på arbejde - såsom løft, arbejdsstillinger, hvile / pauser, og træning under graviditeten.

Du kan læse mere om, hvad forløbet har betydet for Camilla i denne personlige fortælling, som vi har fået lov til at viderebringe i nyhedsbrevet - måske det også kan inspirere dig?

Det kan Gravid i arbejde tilbyde dig

"Gravid i arbejde" tilbyder individuel støtte, vejledning og træning til dig, der er gravid medarbejder, så du kan være tryg i et arbejde, der både kan være fysisk og psykisk hårdt for kroppen og at forebygge sygemeldinger under graviditeten.

Du tilbydes henholdsvis individuelle samtaler med en jordemoder tidligt i graviditeten, trekantssamtaler mellem nærmeste leder, den gravide medarbejder (dig) og en jordemoder i din afdeling, samt træning og vejledning ved fysioterapeuter.

Et team bestående af to jordemødre og to fysioterapeuter varetager henholdsvis samtaler og træning.

Læs mere om Gravid i arbejde.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og chefjordemoder Ann Fogsgaard på tlf. 3035 1032.