31.10.2019

Fødselsdagen er for længst godt overstået, men det er ikke for sent at ønske vores kollega i hospitalsledelsen, hospitalsdirektør Poul Michaelsen, et stort tillykke med 50 års fødselsdagen fredag d. 25. oktober.

Poul valgte på selve den runde dag at deltage i en konference om et emne, der ligger ham meget på sinde – nemlig ledelse.

Poul Michaelsen er uddannet cand. scient.pol, og kan nu skrive 24 års erfaring med sygehus- og sundhedsvæsenet på sit cv – heraf de seneste 15 år som leder. Han har en master i public health, og har i hele sit arbejdsliv arbejdet med udviklingstiltag til gavn for patienter, pårørende og borgere.

Målet – at kunne bidrage med forbedringer til gavn for patienter, pårørende og borgere – er helt centralt. Og når meget store og dybt specialiserede organisationer, som hospitaler, skal forandre sig, kræver det ledelse.

Ledelse er set fra Poul Michaelsens stol nøglen til resultater, og det mål nås bedst ved dialog, nærvær samt evne og interesse for at indgå i menneskelige relationer.

Læs mere om fødselsaren i denne navneomtale.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689.