31.10.2019

Fire store gryder, en ovn og et par stegeplader hentet fra køkkenet i Holstebro har nu fået fast plads i det nye produktionskøkken i Gødstrup.

Køkkengrejet er selvfølgelig kun en beskeden start, men er også et synligt bevis på, at produktionskøkkenet i Gødstrup så småt er ved at komme i gear.

I uge 48 skal produktionskøkkenet gennemgå en grundig slutrengøring. Rengøringen skal til, før en række øvrige køkkenmaskiner kan komme på plads. Bl.a. vil køkkenet få monteret et pakkeanlæg.

Kort tid herefter – d. 9. december – starter en testperiode. En håndfuld medarbejdere fra Ernæringsenheden får opgaven med at teste og tjekke hele produktionsgangen – lige fra levering af varer på rampen, over opbevaring af madvarer, til kølesystem med meget mere.

Læs mere om produktionskøkkenet i denne artikel på intranettet.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007, ernæringschef Lone Viggers på tlf. 2222 8938 og koordinator for mad og måltider, Hanne Sahl, på tlf. 7843 3954.