10.10.2019

Stort tillykke til læge Anne Hammer Lauridsen fra Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling for en millionbevilling på 3,5 mio. kr. fra Kræftens Bekæmpelse til forskning i celleforandringer på livmoderhalsen.

De mange penge skal bruges til at starte to ph.d.-projekter med base i Herning på Gyn-Obs og med Anne Hammer Lauridsen som projektleder. Den ene kandidat er allerede fundet, og den anden skal findes snart. 

Formålet med projektet, der starter i foråret 2020, er at optimere diagnosticeringen og behandlingen af kvinder med moderate celleforandringer i håb om, at det kan medføre, at risikoen for livmoderhalskræft reduceres hos denne patientgruppe.

Udover at have travlt på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest som led i sit hoveduddannelsesforløb, er Anne post.doc. ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet. 

Læs mere i denne nyhed.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985, forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup på tlf. 7843 8580, ledende overlæge Maria Halberg på tlf. 9243 2508 og post.doc., læge, ph.d. Anne Hammer Lauridsen på tlf. 2349 4736.