24.01.2019

Den 21. marts kan du komme med på "En telemedicinsk rejse mod patientens sundhedsvæsen", når Center for Telemedicin i Region Midtjylland holder konference i Aarhus. Konferencen sætter fokus på at inddrage patienter og hvordan vi sammen sikrer den bedste behandling i fremtidens sundhedsvæsen.

Hør blandt andet om et bedre hverdagsliv med telemedicin for borgere med KOL, om kræftpatienter, der sætter dagsordenen for stuegang med spørgeskemaer om egne symptomer, om hvordan algoritmer kan forudsige akutte indlæggelser, og om hvordan patienter kan spille sig sunde.

På konferencen kan du blandt andet høre om de erfaringer, man har gjort sig på Onkologisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest under overskriften: "Sæt patienten i førersædet og drop automatpiloten: Hør, hvad der sker, når en onkologisk afdeling går "PRO", og patienterne er med til at sætte dagsordenen for stuegang og skrive i journalen. Mød en ildsjæl, der sætter en ære i at spørge og inddrage patienterne, og hør, hvad patienter og personale synes om forandringen. Ved ledende overlæge Hanne Linnet, Onkologisk Afdeling, Hospitalsenhed Vest i Herning."

Læs mere om dagens program og tilmeld dig via Plan2Learn.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og ledende overlæge Hanne Linnet, Onkologisk Afdeling, på tlf. 7843 7410.