24.01.2019

Fra 1. juni 2019 skal alle booke tid online til blodprøvetagning/EKG på Regionshospitalet Herning og Holstebro. Ordningen indføres efter gode erfaringer fra andre hospitaler i Region Midtjylland og skal sikre borgerne mulighed for at finde en tid og et prøvetagningssted, der passer ind i deres hverdag og uden unødig ventetid.

Borgere, der møder op uden at have bestilt en tid, kan fra 1. juni risikere at vente længere på at komme til. Nærmere information om dette følger.

For at vi kan forberede en smidig overgang, vil vi opfordre til, at afdelinger på hospitalet allerede nu booker en tid til blodprøve og EKG frem for "blot" at sende patienterne over i prøvetagningen. Det vil gøre den nye ordning meget lettere at håndtere.

Der er allerede nu fuld booking på de tre decentrale blodprøvetagningsenheder i Tarm, Brande og Ringkøbing. I Lemvig kan man indtil videre stadig møde op uden en tid.

Akutlinje

Der arbejdes på at indføre en akutlinje til de patienter, der for eksempel skal have taget en blodprøve/EKG i forbindelse med en konsultation på et af hospitalerne.

Der kan bookes tid til blodprøve/EKG på: www.booking.rm.dk.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og chefbioanalytiker Karina Willemoes på tlf. 7843 5621.