26.09.2019

Repræsentanter for det canadiske firma Health Care Relocations (HCR) fra Toronto, der er vores rådgivere i den store flytteproces på vej mod Gødstrup, er igen at finde i Herning og Holstebro i den kommende uge 40.

Sidste gang HCR var her, var i foråret, hvor de fik set stort set alle rum i Herning og Holstebro for at skabe sig et overblik over flytteopgavens omfang, og om de planlagte flyttesekvenser vil holde.

Denne gang tager Flytteenheden og afdelingernes flyttekoordinatorer næste skridt på vejen i forberedelserne mod Gødstrup.

Flyttekoordinatorernes har gennemført et stort arbejde med at kortlægge, hvad der skal flyttes. Nu skal det besluttes, hvornår de forskellige ting skal flyttes i de to flytteuger. Derudover får flyttekoordinatorerne lidt mere indsigt i, hvordan selve flytningen bliver gennemført.

I videoen nedenfor fortæller projektleder Jason Mitchell fra HCR om det positive indtryk, han har fået af forberedelserne indtil videre.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen Bak tlf. 2137 5007 og projektleder Jacob Pedersen tlf. 4015 8073.

HCR: Flytteforberedelserne gør positivt indtryk

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.