26.09.2019

Fjorten forskere i Hospitalsenheden Vest kan se frem til at modtage i alt 1,2 mio. kr., når Forskningsfond Hospitalsenheden Vest for første gang uddeler forskningsmidler.

Forskningsfond Hospitalsenheden Vest er etableret i 2019 som led i hospitalets forskningsstrategi, og vil fremover én gang årligt uddele midler til at løfte hospitalets forskning.

Pengene fra fonden skal bruges til klinisk forskning og forskning i sundhedstjeneste med fokus på hyppige, almindeligt forekommende sygdomme, så vi kan blive endnu bedre til at forebygge, diagnosticere og behandle sygdomme, lyder det fra forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup.

Hun tilføjer, at det er en stor glæde og en milepæl for hospitalets forskning at have etableret en forskningsfond. Pengene fra fonden vil nemlig være med til at kickstarte mange nye spændende forskningsprojekter fremover.

Forskningsfond Hospitalsenheden Vest har i alt modtaget og behandlet 23 ansøgninger om støtte til forskningsprojekter. Det samlede ansøgte beløb var på 5 mio. kr.

Læs mere om, hvilke forskere og projekter, der har modtaget bevilling i denne nyhed.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup på tlf. 7843 7010.