05.09.2019

Spørgsmålene fra hospitalets brugere af Restoen har aktuelt hobet sig op, og derfor svarer ernæringschef Lone Viggers i denne uge på flere spørgsmål:

  1. Personalet i vagttid er altid tvunget til at have mad med hjemmefra, fordi der ikke er mulighed for personalemad i vagttid. Man må ikke tage af patienternes mad, og der er ikke kantine. I Holstebro har der været en ordning, hvor man kan gå over og købe forskellige retter fra et køleskab i køkkenet. Kan dette oprettes i Herning og kan sortimentet (i Holstebro) evt. udvides? Lægerne angiver at have krav på mad, men hvorfor er dette ikke gældende for øvrigt personale?
  2. Kunne I også indføre mulighed for take away, ligesom Horsens?

 Svarene på spørgsmålene findes på Restoens spørgeside på intranettet.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689 og ernæringschef Lone Viggers på tlf. 2222 8938.