29.08.2019

Interessen for at deltage i Åbent Hospital i Gødstrup 1. september er imponerende! På få dage har begivenheden på Facebook alene givet over 7500 tilkendegivelser af interesse for arrangementet, og godt 200 medarbejdere fra både hospital og psykiatri plus eksterne samarbejdspartnere møder op for at hjælpe med gøre dagen til en oplevelse for alle de fremmødte.

Vi er naturligvis meget glade for den store interesse, der dog giver visse udfordringer.

For det er stadig en byggeplads, og derfor fylder udgravninger og maskiner stadig meget - også der, hvor der skal være parkeringspladser. Indtil videre er det lykkedes os at få plads til omkring 1000 parkerede biler rundt omkring hospitalet i Gødstrup, ligesom en venlig nabo har stillet en mark til rådighed for parkering, hvis det bliver nødvendigt.

I håbet om at undgå for meget kø ved parkeringspladserne har vi allieret os med Midttrafik. De har arrangeret, at bus nr. 150, som alle hverdage kører ruten Herning-Gødstrup Ørnhøj, kører særkørsler mellem Herning og Gødstrup d. 1. september.

Kommer man i bil til Åbent Hospital, så vil vi opfordre til, at man kører flere sammen og fylder bilen op, hvor det overhovedet er muligt.

Personale, som deltager som standholdere og hjælpere, får anvist en særlig p-plads, hvor ID- kortet giver adgang til at køre ind. Så husk ID-kortet!

Der kommer særskilt information til standholdere og hjælpere om parkering.

Derudover vil der være en shuttlebus, der kører i pendulfart fra de parkeringspladser, som ligger længst væk til hovedindgangen således, at Åbent Hospital-gæsterne ikke skal gå alt for langt for at komme ind på selve hospitalet.

Mere information

Find mere information og program for begivenheden: http://www.dnv.rm.dk/aabenthospital2019/

Se køreplanen for bus 150 (pdf).

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689, kommunikationskonsulent Dorthe Gærup Nielsen på tlf. 6137 9386 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.