04.07.2019

Hvad vil det sige at tage initiativ til at være ambassadør for den gode historie om arbejdspladsen? Og hvordan får man delt historien, så den får liv og giver mening?

Dette har gennem det seneste år været et gennemgående tema i HMU, der blandt andet har arbejdet aktivt med historiefortælling og vigtigheden af at være ambassadør for historien med hospitalets grundfortælling "Mulighedernes Hospital" som omdrejningspunkt.

Historierne om Mulighedernes Hospital er mangfoldige; for eksempel har et team af sygeplejersker og lægesekretærer på henholdsvis Neurologisk Afdeling, Afsnit N1, i Holstebro og Akutafdelingen i Herning taget initiativ til at sprede to gode videofortællinger som en del af en rekrutteringsindsats på deres afdeling. Indholdet i selve fortællingen har personalet selv sat sammen, og med hjælp fra Kommunikation i Staben er videoen optaget, klippet sammen og tekstet.

Videoen om N1 har fået liv på hospitalets Facebook-side.

Og videoen om Akutafdelingen i Herning kan du foreløbig se på regionens videohotel 23video.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007, HR-chef Lasse P. Hansen på tlf. 7843 8610 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.