23.05.2019

I næste uge – lige efter Kr. Himmelfartsdag – lander det store arrangement "Himmelske dage på Heden" også på hospitalet i Herning i henholdsvis Restoen og Auditoriet.

Både fredag d. 31. maj og lørdag d. 1. juni er der mulighed for at overvære en række spændende foredrag – blandt andet et foredrag af professor Kjeld Møller Pedersen om "Fremtidens sundhedsvæsen" og et foredrag af billedhugger Ingvar Cronhammar og arkitekt Niels Povlsgaard om "Rum til tro og tavshed – kirke, tro og fordybelse på hospitalet".

Billedhuggeren og arkitekten står bag forslaget til en ny bygning til Svend Wiig Hansens relief Pietas på Regionshospitalet Gødstrup, og det kan du høre dem fortælle mere om i en ny video på Himmelske Dages hjemmeside.

I forbindelse med "Himmelske dage på Heden" er der første spadestik til Gødstrup Hospitalskirke fredag d. 31. maj. Det er som bekendt Snejbjerg Menighedsråd, der er bygherre på projektet. Spadestikket foretages på den 150 kvm. store grund midt på hospitalsbyggepladsen i Gødstrup.

Læs mere om programmet for Himmelske Dage på Heden.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689 og hospitalspræst Svend Erik Søgaard på tlf. 2326 6849.