02.05.2019

Mangler du nogle gange hjælp eller vejledning til lægemidler, eller har du mistanke om en bivirkning til et lægemiddel, som du skal indberette? Så er der hjælp at hente hos de to regionale funktioner Lægemiddelrådgivningen og Bivirkningsmanager.

Lægemiddelrådgivningen står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål om for eksempel interaktioner, bivirkninger, dosering, medicinering af gravide/ammende, farmakokinetik og tolkning af TDM.

Bivirkningsmanageren hjælper dig med at indberette bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen. Formålet er at øge antallet og læringen af bivirkninger i regionen såvel som lokalt på afdelingerne og bidrage til lægemiddelsikkerheden på nationalt plan.

Begge funktioner er forankret på Klinisk Farmakologisk Afdeling ved Aarhus Universitetshospital og er bemandet af læger på afdelingen. Begge tilbud er gratis at benytte.

Find mere information om Lægemiddelrådgivningen og Bivirkningsmanager på intranettet.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og kvalitetschef Birgitte Ostersen på tlf. 7843 8710.