11.04.2019

Faglighed, fællesskab og fremsynethed er essentielle elementer i hospitalets forskningsidentitet, og de tre F'er var den røde tråd gennem Forskningsudvalgets døgnseminar d. 4. – 5. april i Silkeborg.

I hospitalsledelsen er vi enige om, at faglighed er fundamentet for hospitalets forskning, fællesskabet løfter forskningen, og fremsynetheden er vigtig for at være på forkant med udviklingen – de nyeste tendenser.

Derfor var det glædeligt at se, at Forskningsudvalgets døgnseminar var katalysator for en fantastisk idéudvikling i plenum og for nye tværgående projekter og samarbejder. Der er ingen tvivl om, at de forskningsfællesskaber og synergier, der allerede er skabt, vil blive stimuleret yderligere, når vi flytter under fælles tag i Gødstrup.

Her vil vi kunne høste gevinsten af den fremsynethed, som for år tilbage satte skub i planerne om at opføre NIDO | danmark som et nyt center for forskning og uddannelse i Vestdanmark.

Læs mere om Forskningsudvalgets døgnseminar.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985, sygeplejefaglig direktør sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689 og forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup, NIDO | danmark på tlf. 2461 9931.