11.04.2019

Nu er der sat officiel dato på 1. spadestik på byggeriet af NIDO | danmark: Gødstrup og Vestdanmarks nye forsknings- og uddannelsescenter. Tirsdag den 14. maj sætter regionsrådsformand Anders Kühnau spaden i jorden.

Det sker i midten af det byggefelt, som allerede nu har fået sin egen indhegning og adgangskontrol, men i umiddelbar tilknytning til selve hospitalet i Gødstrup.

Når det 5.000 kvm. store center står færdigt i 2020, vil det danne rammen om ambitiøs forskning på et højt, internationalt niveau og et innovativt uddannelsesmiljø inden for de store folke- og livstilssygdomme i tæt samspil med den kliniske hverdag på det nye hospital i Gødstrup.

Arkitektonisk vil NIDO | danmark fremtræde som en selvstændig bygning, der naturligt forbinder den 375 meter lange foyer i hospitalet.

Repræsentanter fra Forsknings- og uddannelsesmiljøer, samarbejdspartnere, fundraisere, og presse er inviteret til arrangementet 14. maj, ligesom der er inviteret til deltagelse fra Hospitalsenheden Vest.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985, sygeplejefaglig direktør sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689 og forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup, NIDO | danmark på tlf. 2461 9931.