04.04.2019

Flere kolleger har måske undret sig over den hvide boks, der lige nu befinder sig i Vestibulen tæt ved informationsskranken i Holstebro. Den hvide boks er Medicinboksen, hvor gigt- og sclerose patienter foreløbig i en forsøgsperiode på tre måneder selv kan hente deres vederlagsfri medicin. Medicinboksen "holder døgnåbent" alle ugens dage.

Løsningen, der er blevet taget rigtig godt imod af patienterne, rummer en række fordele. Først og fremmest er det en fleksibel løsning, der gavner patienterne. Og ifølge områdechef Annemette Skjøttegaard fra Hospitalsapoteket tager løsningen med Medicinboksen også hensyn til korrekt opbevaring af medicin og ikke mindst til regionens økonomi.

Når prøveperioden er overstået med udgangen af maj, skal det endelig besluttes, om udleveringen fra Medicinboksen i Holstebro skal fortsætte, samt om køle-medicinbokse skal afprøves.

Læs mere om Medicinboksen i artiklen på intranettet.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og funktionsleder Anders Knudsen, Klinisk Farmaci, på tlf. 7843 5110.