04.04.2019

I snart fire år har de arbejdsmedicinske klinikker i Aarhus og Herning delt virtuel adresse. Både facaden og inventaret trængte dog efterhånden til en kærlig hånd, så begge klinikker trak i arbejdstøjet og præsenterer nu en mere tilgængelig hjemmeside.

De arbejdsmedicinske klinikker i Aarhus og Herning kan fremover findes på www.arbejdsmedicin.rm.dk

Med den nye hjemmeside bliver det endnu enklere for patienterne at finde information om undersøgelser og behandlingstilbud. Hjemmesiden kan nu også tilgås smertefrit fra mobile enheder som telefoner og tablets.

De arbejdsmedicinske klinikker i Region Midtjylland er specialiserede afdelinger, hvis formål er at forebygge arbejdsbetingede sygdomme. Klinikkerne har hver deres fysiske adresse på henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Herning, men samarbejder på udvalgte områder i forhold til forskning, klinisk arbejde og formidling.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689 og Ole Carstensen, ledende overlæge i Herning, på tlf. 7843 3510 og Anne-Mette Nørgaard Thomsen, lægesekretær i Aarhus, på tlf. 7845 0905.