04.01.2019

Lige inden jul blev der sat navn på den nye ledende overradiograf i Røntgenafdelingen.

47-årige Rikke Grøftehave Nielsen, der kender afdelingen godt fra sin nuværende stilling som afdelingsradiograf, er pr. 1. februar 2019 ansat som ny overradiograf i Røntgenafdelingen og kollega i afdelingsledelsen med ledende overlæge Jens Jørgen Jensen.

Rikke Nielsen er en rutineret og engageret leder, der er meget optaget af ledelsesopgaven. De seneste knap 6 år har hun haft personaleledelse for en gruppe på ca. 40 radiografer og sygeplejersker i Røntgenafdelingen.

I sin funktion som afdelingsradiograf har Rikke haft fokus på blandt andet at effektivisere arbejdstiden for plejegruppen, således at overgangene fra vagt til vagt er blevet mere smidige. Hun har desuden med succes lykkedes med at integrere frivillige i afdelingen, der siden 2016 har haft hjælp af patientstøtterne fra Røde Kors.

Sammen med Akutafdelingen har Rikke Nielsen arbejdet på en række forbedringer på patientforløb.

Siden august i år har Rikke Nielsen været konstitueret leder for røntgenfunktionen i Tarm, Ringkøbing og Lemvig.

Den nye overradiograf har en Master i offentlig administration og solid erfaring fra samlet 11 år i uddannelsesmiljøer i både ind- og udland samt sundhedsvæsenet i Danmark.

Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere i den udsendte pressemeddelelse.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 2048 0689 og HR-chef Lasse P. Hansen på tlf. 7843 8610.