15.12.2017

Med kun et par uger tilbage af 2017 er der nu skabt forbindelse mellem Etape 1 og Etape 3 i DNV-Gødstrup.

Den solide forbindelse er sket på kælderplan, men også oppe i højderne er der sammenhængskraft. I disse uger monteres betonelementer til råhuset i Etape 3, elevatortårnene står tydeligt i synsfeltet, og aktiviteten er markant med hele tre kraner i aktion. 

Mod syd på byggepladsen er området, hvor generatorerne skal placeres, støbt. Affald/linnedsug er ved at blive monteret, og arbejdet med køkken, sterilcentral, apotek med mere nærmer sig en afslutning. 

Årets gang 2017 på den travle byggeplads tæller flere milepæle. Første milepæl var tilbage i februar, hvor der var ros og varme pølser til håndværkerne for monteringen af de allersidste elementer i Etape 1.  

Senere på året holdt vi Åbent Hospital med stor succes. Over 3000 interesserede tog imod invitationen til at se og høre, hvad DNV-Gødstrup rummer af muligheder. 

Det blev en stensikker succes en solrig dag i september, og kun et par uger senere var der fest endnu en gang. 25. september var der rejsegilde for DNV-Gødstrup, der når vi flytter ind i 2020 bliver til "Regionshospitalet Gødstrup". 

Lige om hjørnet i det nye år venter Etape 2 – psykiatrien – på at komme "i jorden". Entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen A/S, der vandt totalentreprisen, er nu ved at færdigprojektere byggeriet.  Det første spadestik forventes at blive taget i begyndelsen af 2018. 

Læs mere i artiklen på DNV-Gødstrups hjemmeside.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007og projektchef Michael Hyllegaard på tlf. 2447 0234.