08.12.2017

I dag kårer Dagens Medicin landets bedste til behandling af kræft og diabetes - den glædelige nyhed er, at Hospitalsenheden Vest atter placerer sig blandt nogle af de bedste i toppen. Der er tale om en årlig, tilbagevendende begivenhed som et led i kåringen af "Danmarks Bedste Hospital" indenfor mere end 60 behandlinger og undersøgelser. 

I år bliver urologien på Hospitalsenheden Vest atter kåret til nr. 1 til behandling af prostatakræft. Desuden er der kommet nye højdespringere. For eksempel behandling af nyrekræft – igen urologien - springer fra en 9. plads sidste år til en flot 3. plads. Og så er det meget glædeligt at se, at behandling af voksendiabetes springer fra en 23. plads i 2016 til en flot 6. plads blandt landets hospitaler. 

Alle kåringer kan læses i dagens trykte udgave af Dagens Medicin og bliver publiceret på www.dagensmedicin.dk i løbet af weekenden. Her er det desuden muligt at blive klogere på, hvordan Dagens Medicin vægter landets bedste baseret på kvalitetsindikatorer indenfor de forskellige områder. Indikatorerne udvælges fra år til år, og der vil ofte være tale om små forskelle, der adskiller placeringerne.

Kontakt

For yderligere oplysninger lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og kvalitets- og udviklingschef Birgitte Ostersen på tlf. 7843 8710.