17.11.2017

Byggepladsen i Gødstrup er i dag fredag d. 17. november omdrejningspunktet for en politisk livedebat kun fire dage før afstemningen til regions- og kommunalvalget.

Scenen er sat til en politisk debat i de usædvanlige omgivelser, når TV MIDTVEST kl. 15 sender live via Facebook fra debatten med valgkandidaterne til regionsvalget. Senere på aftenen sendes debatten i stationens aftenflade. 

Udover TV-debatten får vi også besøg af to radiostationer. Det er Danmarks Radios P4 Midt og Vest samt DR's Østjyllands Radio, der begge vil interviewe politikere og nøglepersoner om sundhedspolitiske emner. Hvad de får ud af det, kan høres live i eftermiddagsfladen fra kl. 16-18. 

Vores rolle i Hospitalsenheden Vest er at være den gode vært. Vi sørger for at arrangementet glider, hjælper med den omfattende logistik og glæder os over den gode eksponering, som vores kommende arbejdsplads får. 

Så herfra kun en opfordring til at høre radio, tjekke Facebook og se TV i løbet af i dag fredag.

Kontakt

For yderligere information du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.