17.11.2017

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? 

Disse spørgsmål og flere er der mulighed for at få svar på, når professor, centerleder Ole G. Mouritzen holder foredrag om "Neurogastronomi" onsdag d. 22. november kl. 19. 

Foredraget holdes på Erhvervs Akademi Midt Vest, Valdemar Poulsen Vej 4, 7500 Holstebro. Tilmelding er ikke nødvendigt. 

Fakta

Neurogastronomi er en videnskabsgren, som undersøger og beskriver det at smage, sanse og spise ved hjælp af neurobiologien.

Ophavsmanden til fagfeltet og termen neurogastronomi er den amerikanske neurobiolog, Gordon M. Shepherd.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 7843 8520 og ernæringschef Lone Viggers på tlf. 2222 8938.