10.11.2017

Interessen for at vide mere om den kommende arbejdsplads i Gødstrup er fortsat stor, og vi modtager hver uge en række nye spørgsmål.

I denne uge beskæftiger "Spørgehjørnet" sig med følgende spørgsmål:

  1. Set i lyset af at det er "Patientens Hospital", undrer det mig, at der ikke er tænkt et patienthotel ind i byggeplanerne. Velvidende at der er overnatningsmuligheder for en pårørende til patienter på sengeafdelingen. Men der vil være rigtig lange køreafstande for mange ambulante patienter, der er i et forløb, hvor de skal møde op dagen efter til eksempelvis, skift af forbindinger, operation, strålebehandling etc. Kort sagt: Hvorfor er det ikke prioriteret at bygge et patienthotel?

Til næste nyhedsbrev arbejder vi med svar på følgende spørgsmål: 

  1. Er der taget højde for at tilpasse Regionshospitalet Gødstrup til bariatriske patienter, således at scannere, døre, toiletter, kirurgiske lejer osv. kan håndtere disse?
  2. Vedr. kunst i afdelingen. Vores afdeling har fået doneret penge til kunst samt fået doneret kunst fra en kunstner gennem årene. Da det er doneret til afdelingen, skal det vel blive i vores afdeling? Hvad tænkes der om det i forhold til Gødstrup? Hvis ikke kunsten forbliver i afdelingen, hvordan kan dette så forsvares juridisk/moralsk/etisk i forhold til giver?

Se alle spørgsmål og svar på Spørgehjørnet på intranettet, der allerede har været fremme – og stil gerne et nyt.

Kontakt

For yderligere information du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.