10.11.2017

Ulykkesstatistikken om DNV-Gødstrup er en god historie, der som byggeriet skrider frem, bliver bedre og bedre. Siden første spadestik i 2012 og indtil udgangen af 3. kvartal i 2017 er der i alt noteret 15 arbejdsulykker. Ingen af ulykkerne har givet varige mén.

I 2017 er der indtil udgangen af september noteret 4 arbejdsulykker, og for dem alle gælder, at der har været tale om mindre skader (forstuvet ankel og snitsår), som kun har betydet få dages fravær. Tallene fra DNV-Gødstrup er markant bedre end landsgennemsnittet for den samlede byggebranche i Danmark.

Målet og ambitionen er, at vi gerne skal ligge på en tredjedel af landsgennemsnittet byggebranchen, og det er et mål, vi er tæt på at nå, fortæller projektchef Michael Hyllegaard.

Vi kan med tilfredshed konstatere, at det daglige og målrettede arbejde med sikkerhed og arbejdsmiljø i Gødstrup bærer frugt – og kan aflæses i statistikken.

Læs mere i artiklen på DNV-Gødstrups hjemmeside.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og projektchef Michael Hyllegaard på tlf. 2447 0234.