27.10.2017

Entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen A/S skal stå for byggeriet af det nye psykiatriske center i Gødstrup. Firmaet har netop vundet totalentreprisen, der holder sig inden for den forventede pris.

Prisen for byggeriet bliver ca. 227 mio. kr. og for de penge får borgerne i Region Midtjylland en tidssvarende hospitalsbygning på 13.533 kvm. Psykiatrien kommer til at ligge i forlængelse af det somatiske hospital med fælles indgang og bliver som bekendt forbundet af en fælles tværgående foyer. 

Det er den nuværende behandlingspsykiatri i Holstebro og Herning, der samles i det nye psykiatriske center i Gødstrup. Psykiatrien indrettes med enestuer, lyse opholdsrum og udendørs gårdrum.

Entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen er i øvrigt godt kendt med byggepladsen i Gødstrup. Firmaet, med hovedsæde i Herning, står også for en del af råhus byggeriet af det øvrige somatiske hospital.

Læs mere i den udsendte pressemeddelelse.

Fakta:

Tre sengeafsnit med 88 sengestuer, 12 udendørs gårdrum, sportshal, multiaktivitetsrum, kreativt værksted og sanserum. Desuden kontorer og 54 ambulatorier på 1. sal.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og projektleder Ninna Dahl Laursen på tlf. 2476 7262.