27.10.2017

Mange patienter oplever, at der mangler overblik og koordination, når de bevæger sig rundt i det danske sygehusvæsen. Det er bl.a. baggrunden for, at vi nu indfører patientansvarlig læge.

Alle afdelinger med ansvar for kræftbehandlingsforløb skal have indført patientansvarlig læge eller være i gang med det ved udgangen af 2017. Alle øvrige afdelinger skal, hvor det er fagligt relevant, have indført patientansvarlig læge ved udgangen af 2018.

En ny side på intranettet gør dig klogere på, hvordan patientansvarlig læge påvirker sygeplejerskernes, lægesekretærernes og lægernes arbejde. Du kan også finde rapporter med evalueringer og anbefalinger fra afdelinger, der er kommet langt med at indføre patientansvarlig læge. Endelig kan du finde information om, hvilke muligheder din arbejdsplads har for at få hjælp til at indføre patientansvarlig læge. 

Læs mere på i artikel i MidtNyt.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og HR-chef Lasse P. Hansen på tlf. 7843 8610.