13.10.2017

Først kunne du oprette egne genveje. Så kunne du abonnere på nyheder. Og nu kommer tredje bølge af nye tiltag på Min Side på intranettet. 

Nu kan du blandt andet se data, der er relevant for dig og din ansættelse. For eksempel hvor meget ferie du har til gode, hvor mange procent du indbetaler til din pension, og din jubilæumsdato. Hvis din afdeling er tilmeldt MinTid, vil du også nemt kunne tilgå din personlige vagtplan. 

Disse data er kun synlige for dig. 

Du finder ind til Min Side ved at klikke på dit billede i øverste højre hjørne på intranettet eller via denne adresse: www.vest.intra.rm.dk/min-side 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Min Side, så du kun skal gå ét sted hen for at få et overblik over informationer, der er relevante for dig og dit arbejde.

Hvis du har gode idéer til, hvad du kunne have brug for på Min Side, er du velkommen til at skrive til regionens webteam på webteam@stab.rm.dk eller til Kommunikation i Hospitalsenheden Vest på kommunikation@vest.rm.dk.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og webredaktør Charlotte Nielsen på tlf. 2146 6894.