06.10.2017

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne for alle på arbejdspladsen: Det er motion uden omklædning og en let måde at starte de sunde vaner på. Kampagnen indbyder til konkurrencementalitet og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden – på tværs af afdelinger og geografi.

For mange er det en øjenåbner, hvor få skridt de går på en normal arbejdsdag. 

På to uger – 45 og 46 – skal deltagerne forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Alle hold, der når de 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kr. 

Alle kan være med. I skal være minimum tre personer for at stille et hold. Start med at udvælg en holdkaptajn, som blandt andet tilmelder jer på www.taelskridt.dk

Hospitalsledelsen opfordrer alle medarbejdere i Vest til at benytte sig af alle tiders mulighed for motion i fællesskab med kollegerne. For at give en god start på motionskampagnen, støtter hospitalsledelsen ved at betale deltagergebyret. Under tilmelding/betaling vælges ”Vi har en betalingskode (VirksomhedsID)”, og derefter skrives der 7843. 

Sidste frist for tilmelding er mandag den 06. november 2017.

Da hospitalsledelsen i flere år har støttet op om kampagnen, er der gennem tiden indkøbt mange skridttællere. Der opfordres til, at de skridttællere findes frem af gemmerne og genbruges. Der kan ligeledes downloades skridttæller apps, så de der har mulighed for at have en telefon på sig, kan tælle skridt der igennem. 

Er der undtagelsesvis enkelte medarbejdere, der mangler skridttællere, kan I henvende jer til arbejdsmiljøkoordinator Maj-Britt Stobberup på mastob@rm.dk senest den tirsdag d. 24. oktober.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 eller arbejdsmiljøkoordinator Maj-Britt Stobberup på tlf. 7843 8617.