22.09.2017

Måske har du allerede opdaget det. Der er dukket et billede af dig op i øverste højre hjørne af Hospitalsenheden Vests intranet. Billedet indikerer, at du er logget ind på intranettet, og at det er dine personlige indstillinger for intranettet, der gælder.

Tidligere skulle du aktivt logge dig ind på intranettet, hvis du ville se din personlige version, men nu sker det altså helt automatisk.

Dette er det seneste tiltag i udviklingen af intranettet. Lige nu er der et større arbejde i gang med at gøre intranettet mere personligt og skræddersyet til den enkelte medarbejder. Og at gøre det nemt at logge på sit personlige intranet er et vigtigt skridt på vejen.

Lav genveje og abonnér på nyt

Når du er logget ind på intranettet, kan du lave genveje til sider, som du bruger meget. Genvejene følger med, uanset hvor på intranettet du er, og om du går på intranettet via Internet Explorer eller Google Chrome.

Hvis du abonnerer på udvalg, nyheder eller noget helt tredje, får du får også notifikationer, når der sker noget nyt – for eksempel når der kommer nye spørgsmål og svar i Spørgehjørnet, nye referater fra HMU og så videre.

Notifikationerne viser sig som røde tal ved billedet af dig i højre side – lidt som du kender det fra Facebook. Hvis du vil se, hvad notifikationerne handler om, skal du klikke på dit billede. Så kommer du ind på Min Side, som blandt andet indeholder en liste over ændringer og nyheder, som du gerne vil følge med i.

Inde på Min Side kan du også finde vejledninger til, hvordan du laver genveje, opretter abonnementer eller skifter dit personlige profilbillede.

Flere ting i støbeskeen

Dette er bare starten på de muligheder, vi får med intranettet. På sigt vil du på Min Side også kunne se forskellige oplysninger, der er relevante for dig og dit arbejde.

For eksempel vil du snart kunne se, hvor mange feriedage du har tilbage, hvilken overenskomst du er ansat på, hvor mange procent der bliver indbetalt til din pension og meget mere.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007 og webredaktør Charlotte Nielsen på tlf. 2146 6894.