01.09.2017

Forarbejdet er gjort, og vi er klar til at modtage de forhåbentlig mange gæster nu på søndag d. 3. september i Gødstrup til "Åbent Hospital" i tidsrummet kl. 11-16.

På søndag byder vi for første gang indenfor på byggepladsen i Gødstrup. I dagens anledning er der afmærket en rute, hvor publikum skal gå. Sikkerheden er i højsædet, og der vil være tydelig afmærkning overalt på ruten, så ingen kan være i tvivl om, hvor man må færdes. Det er et stort arrangement og rigtig glædeligt, at mange kolleger er med i Gødstrup denne dag.

Den afmærkede rute løber i stueplan i Etape 1's råhus samt på 6. sal. Rundt på ruten står en række kolleger klar til at fortælle, hvad det store hospital kan tilbyde.

Kollegerne har planlagt mini-oplæg og vil blandet andet fortælle om byggeriet og de løsninger, vi arbejder med. For eksempel enestuer til alle patienter, den interaktive fødestue, den smarte teknologi såsom robotter, fremtidens hospitalsmad med mere.

I foyeren bliver der indrettet et caféområde, og der vil ligeledes være en informationsstand. 

Vi har meget at fortælle om fremtiden i Gødstrup, og så ser vi frem til at blive mange fra Hospitalsenheden Vest på søndag. Vi ses i Gødstrup – og husk solidt fodtøj og varmt tøj.

Læs mere om "Åbent Hospital" i Gødstrup på intranettet.

En del af Vi bygger for livet

"Åbent Hospital" er en del af Danske Regioners kampagne "Vi bygger for livet", så der er ligeledes åbent for publikum rundt om i landet på de andre kvalitetsfondsprojekter.

Læs mere på www.vibyggerforlivet.dk.

Her i regionen er der "Åbent Hospital" i Aarhus, Randers, Horsens og Viborg. Se omtale på Koncern Intra.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.