25.08.2017

Invitationer i plakatform til Åbent Hospital i Gødstrup søndag d. 3. september er nu sendt til alle afdelinger på hospitalet og kan ses på infoskærmene i Restoen i Holstebro og Herning. Patienter og gæster på hospitalet får i ugens løb invitationen via avisannoncer, opslag på regionens og hospitalets Facebook og plakatopslag i foyer, venterum m.v. på alle matrikler i Hospitalsenheden Vest.

På dagen vil man i ord og billeder få fortællingen om det kommende akuthospital i Vest. Der vil være sessioner/stande om bl.a. den interaktive fødestue, akutmodtagelsen, kunst, psykiatri, teknik, kost, sengestuer med mere.

Sessionerne er placeret på en afmærket rute i stueetagen og på 6. etage. Fagfolk og nøglepersoner fra Hospitalsenheden Vest og Psykiatri og Social bemander standene og står klar til at fortælle og svare på spørgsmål.

I foyeren, der er hospitalets 375 meter lange centrale forbindelsesvej, bliver der mulighed for et "pit-stop" og en kop kaffe. Der er desuden indrettet et cafémiljø samt en informationsstand centralt i foyeren. Et andet sted på ruten er der indrettet en lille biograf, der viser et sammenklip af dronefilm om byggeprocessens spæde start og til nu.

Det er stadig en byggeplads og væggene er rå, men det er muligt at fornemme, hvor attraktivt et hospital vi bygger.  Kom selv og mærk efter.

Læs mere om Åbent Hospital i Gødstrup på intranettet.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.