25.08.2017

Vi skaber forskningsresultater her i Midt- og Vestjylland, der kan mærkes i hele landet, og det er vi i hospitalsledelsen og i NIDO | danmark meget stolte af.

I går var vi vidne til præsentationerne af 29 flotte nye forskningsresultater, der demonstrerede mangfoldigheden på tværs af universitetsklinikker og forskningsmiljøer og et meget solidt videnskabeligt niveau.

Forskningens Dag 2017 var et flot vidnesbyrd om, at vores universitetsklinikker og forskningsmiljøer på tværs er med til at sætte sundhedsvidenskabelig forskning på det danske landkort. 

Det bliver bl.a. gjort via et godt samarbejde med Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og VIA University. Det er vigtig viden, som omsættes i jordnær praksis. Det er resultater, der skaber innovation og nye initiativer i samarbejde med offentlige og private virksomheder. Og med uddannelses- og forskningsministerens egne ord på dagen – en helt særlig pionérånd. 

Få alle indtryk i ord, foto og video fra Forskningens Dag på hjemmesiden

Fra hospitalsledelsens side vil vi også gerne benytte Forskningens Dag som en anledning til at understrege vigtigheden af, at vi alle slutter op om forskningen og forskningens betydning. Det skal vi gøre af hensyn til patienterne og vores egen forståelse af, at sundhedsarbejde er videnskabeligt funderet. 

Lad os stille os selv dette spørgsmål: Hvis tro kan flytte bjerge, hvad kan viden så flytte? Viden kan være med til at sikre, at det er de rigtige bjerge, der flyttes. Med tro kan man ikke være sikker.

Læs mere i blogindlægget fra lægefaglig direktør Jens Friis Bak på intranettet.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på tlf. 4093 7985 og forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup, NIDO | danmark, på tlf. 7843 8580.