11.08.2017

Søndag d. 3. september åbner en række danske hospitalsbyggerier dørene og inviterer publikum inden for.

Vi er, som tidligere omtalt i nyhedsbrevet, med i vest og byder alle interesserede velkommen til DNV-Gødstrup den første søndag i september i tidsrummet kl. 11-16.

Arrangementet Åbent Hospital er en del af kampagnen: "Vi bygger for livet", som Danske Regioner og landets fem regioner står bag. I Region Midtjylland er der – udover Gødstrup – åbent hospital på hospitalsbyggepladserne i Horsens, Viborg og AUH i Aarhus.

I de kommende uger vil der blive informeret bredt om den kommende store begivenhed via plakater i byrummet, annoncering i pressen og på Facebook. Men invitationen gælder selvfølgelig også for dig, der kan se frem til Gødstrup som arbejdsplads.

Du kan læse mere om programmet for dagen på intranettet, og i den kommende uge vil der blive sendt en række plakater til ophæng i personale – og kaffestuer på vores hospitalsmatrikler.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.