30.06.2017.

Health Kommunikation ved Aarhus Universitet opruster sit kursuskatalog med tre nye kurser i forskningskommunikation. Kurserne henvender sig til alle ph.d.-studerende, der er indskrevet ved AU Health. Hvert kursus giver ECTS-point og er gratis at deltage i.

Der er åbent for tilmelding efter "Først til mølle"-princippet med ansøgningsfrist d. 4. september.

De tre nye kurser i forskningskommunikation er:

  1. Lær at formidle dit ph.d.-projekt til medierne (maks. 20 deltagere).
  2. Pressekursus og medietræning (maks. 10 deltagere).
  3. Forskningsformidling på video (maks. 10 deltagere).

Kurserne er heldags og afholdes i september. De kan tages samlet, eller man kan nøjes med et enkelt efter behov, og de er gratis.

Kurserne er ECTS-givende, og undervisningen foregår på dansk. Der er åbent for tilmelding efter "Først til mølle"-princippet med ansøgningsfrist d. 4. september.

Health Kommunikation tilbyder desuden fast følgende kurser:

  1. Et gratis dagskursus i medietræning målrettet ansatte forskere på institutter under AU Health, inklusive ph.d.-studerende (maks. 10 deltagere). Kurset er ECTS-givende for ph.d.-studerende, og undervisningen foregår på dansk.
  2. Mulighed for et skræddersyet, gratis pressekursus efter behov på den enkelte afdeling. Varighed: 1 - 3 timer.

NIDO | danmark har udsendt information om kurserne i forskningskommunikation pr. mail til forskere, forskningsinteresserede og ph.d.-studerende på Hospitalsenheden Vest.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have sparring i forhold til valg af kursus, så er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Merete Friis Jeppesen på telefon 2962 4447 eller mail: merete.friis@vest.rm.dk

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte lægefaglig direktør Jens Friis Bak på 7843 8510 eller forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup, NIDO | danmark, på 2461 9931.