30.06.2017.

I begyndelsen af august tiltræder to nye kolleger på NIDO | Danmarks hold.

Anne Marie Lerche Pedersen, som er ny uddannelseskoordinator, kommer fra en stilling som sundhedsfaglig konsulent i Koncern HR, Sundhedsuddannelser i Region Midtjylland, hvor hun de seneste otte år har arbejdet med fokus på bl.a. planlægning, koordinering og udvikling af præ- og postgraduat uddannelsesindsatser indenfor de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser.

Anne Marie står med en sygeplejefaglig baggrund og en kandidatgrad i generel pædagogik således godt rustet til sine fremtidige opgaver. Hun får første arbejdsdag d. 8. august efter afviklet sommerferie, men tiltræder formelt pr. 1. august.

Marianne Jensby Bornemann, der er ny forskningsformidler i NIDO | Danmark, er uddannet molekylærbiolog og forsker med ph.d. i medicin fra Aarhus Universitet og fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. De seneste fem år har hun arbejdet med formidling og fundraising på Forskningsstøtteenheden, Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

Hun kommer således med en stor erfaring og en baggrund målrettet formidling af videnskab på alle niveauer og i alle faser af forskningsprocessen. Marianne har første arbejdsdag d. 2. august 2017.

Vi glæder os til at byde dem begge velkomne i Hospitalsenheden Vest og ser frem til det fremtidige samarbejde.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte forskningskoordinerende ledende overlæge Annette Haagerup, NIDO | Danmark, på tlf. 78438580.