30.06.2017.

Aktiviteten på den store hospitalsbyggeplads i Gødstrup er både synlig og hørbar i disse uger. Pæle hamres taktfast i jorden på det areal, der betegnes Etape 3, og der er fjernet jord i lange baner. Nu kan man med det blotte øje se, hvor fortsættelsen af den i alt 375 meter lange foyer skal ligge.

Etape 3 udgør ca. 22.000 kvm. af det 140.000 kvm. store hospital i Gødstrup og vil bl.a. indeholde den centrale foyer, neurologi, kræftafdeling og dagkirurgiske operationsafsnit.

En del af den fjernede jord ligger nu midlertidigt og danner en lille bakke på det areal, der til sin tid bliver hospitalets psykiatriske del. Det psykiatriske hospital er lige nu i totalentrepriseudbud og bliver på 13.500 kvm.

Dronen med kamera påmonteret tog forleden på en før-sommerferie rund- og overflyvning af hele området, og billederne fortæller historien om en byggeplads, der er rigtig godt på vej mod nye etaper.

Allerede nu står både syd- og norddelen af råhuset i Etape 1 færdig. Endnu mangler gulvene at blive støbt, og det arbejde  er afsluttet inden 1. oktober. Den første elevator er nu klar til brug, og den får snart følgeskab af endnu én. 

Mod syd på byggepladsen skrider arbejdet på Servicebyen også planmæssigt frem.  Alle bygninger er opført, og "hele byen" vil stå klar i starten af 2018.

Se, hvordan der ser ud i Gødstrup juni 2017, på www.dnv.rm.dk.

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 78438530 og projektchef Michael Hyllegaard på tlf. 24470234.