23.06.2017

Restoerne i Herning og Holstebro benytter sommeren til at lave et lille eksperiment, hvor du som noget nyt kan sammensætte din tallerken efter smag og behag. Det vil sige, at du kan slå dig løs og fx mikse varme og kolde retter med dine favoritter fra salatbaren – der er nemlig faste priser på det hele.

Særligt for Holstebro

Til og med uge 32 har du frit valg af de varme og kolde retter i Restoen i Holstebro. Her koster en almindelig tallerken/boks 25 kr., mens en stor tallerken/ boks koster 35 kr. 

Prisen på henholdsvis 1 stk. sandwich, suppe/og eller koldskål (15 kr) smørrebrød 10 kr. er uændret.

Særligt for Herning

Fra uge 27 til og med uge 32 vil du også kunne vælge frit i Restoen i Herning efter samme princip. Her betaler du efter vægt, og prisen er 8 kr. pr. 100 gr. 

Vær opmærksom på, at priserne på suppe, koldskål (15 kr. pr. stk.) og smørrebrød (10 kr. pr. stk.) vil være uændrede. Sandwich, derimod, kører med vægt af 100 gram.

Ændrede menukort i sommerferien

På grund af sommerferie i Restoerne er der ændringer af de sædvanlige menuer i de selvsamme uger.

Sommerens menukort kan ses fra uge 26.

(Rettelse: Tidligere blev det meldt ud i denne nyhed, at menukortene kunne ses allerede nu. På grund af en fejl i menukortene er lanceringen udskudt til næste uge. Red.)

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 7843 8520 eller ernæringschef Lone Viggers på tlf. 7843 4510.