09.06.2017

4 indstillinger til Initiativprisen, og 5 indstillinger til Smartprisen blev "årets høst" for Hospitalsenheden Vest. Alt i alt et flot og markant resultat med ni indstillinger fra vores verden. Selve prisuddelingen finder sted på innovationsdagen d. 6. september.

Min Medicin Med på Hospitalsenheden Vest med projektleder og kvalitetskonsulent Jeanette Henriksen i spidsen blev som den sidste, inden deadline udløb torsdag d. 8. juni, indstillet til Smartprisen 2017 i fællesskab med Min Sundhed – Min Medicin på Hospitalsenhed Midt og et forskningsprojekt vedrørende samarbejde om medicinering på Regionshospitalet Randers.

Initiativprisen:

Initiativprisen gives for en løsning, der enten giver værdi for borgeren, sikrer bedre udnyttelse af ressourcer og/eller er en løsning, der er så enkel og umiddelbart meningsfuld, at den er let for mange andre at overtage.

Indstillingerne fra Hospitalsenheden Vest:

Smartprisen:

Smartprisen gives til én, der smart har integreret en løsning opfundet et andet sted. Målet er, at "not-invented-here"-tankegangen forsvinder. 

Indstillingerne fra Hospitalsenheden Vest:

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og innovationskonsulent Christian Bjerrum på tlf. 2494 7428.