09.06.2017

Caminoen er mest kendt som en udfordrende 800 km lang vandretur fra det sydlige Frankrig med endemål i Santiago del Compostella i det nordlige Spanien.

Hospitalsenheden Vest har lånt metaforen fra Caminoen og indarbejdet den i et kursusforløb, der skal skabe værdi for medarbejderne på deres rejse mod Gødstrup. Det er et tilbud om et forløb, hvor vi sammen kan træne, imødekomme og præge de mange forandringer, som allerede er en del af arbejdslivet og hvilke, der kommer endnu flere af, på vejen mod DNV-Gødstrup.

Caminoen er et fælles kursusforløb målrettet alle ansatte, hvor vi sætter fokus på, hvordan vi kan styrke den organisatoriske forandring, forandring i grupper og teams og den individuelle forandring.

Selve kurset varer i alt 2,5 dage for den enkelte deltager med 3 stop undervejs.

OBS: Sidste tilmeldingsfrist for efterårets kursusforløb er d. 30. juni 2017.

Tilmelding til Caminoen efterår 2017:

Ved tilmeldingen skal du tilmeldes 3 moduler i alt, og som et ekstra tilbud kan du også deltage på det frivillige før-modul: "Caminoen - før kursus workshop":

Ekstra modul, frivillig deltagelse:

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sygeplejefaglig direktør Ida Götke på tlf. 7843 8520 og innovationskonsulent Christian Bjerrum på tlf. 2494 7428.