11.05.2017

Hvordan bliver udflytningen til Gødstrup et fælles projekt? Det var overskriften på et seminar for hospitalsledelse og afdelingsledelser i sidste uge.

Ledelseskredsen blev udfordret af to oplægsholdere med erfaringer fra nye hospitalsbyggerier landet over og indsigt i, hvordan organisationer modnes til at drive forandringer.

Det gav en række opmærksomhedspunkter for ledelsen i forhold til den videre færd frem mod Gødstrup. Blandt andet blev potentialerne i inddragelse af medarbejderne tydelig med mange af de post it-notes, der fulgte med drøftelser og gruppearbejder, fordi det er hos medarbejderne, at viden om alt det, der skal forandres, findes.

Men når ikke alle medarbejdere kan være med i alle processer frem mod udflytningen til Gødstrup, må ledelsen følgelig have en plan for, hvordan vi håndterer risikoen for tab af overblik og retning hos de medarbejdere, der ikke deltager i beslutningerne.

I denne video fra seminaret er der indsamlet nogle af de gode råd og den opmærksomhed, der fulgte med dem fra hospitalsledelsen og enkelte af afdelingsledelserne.

Endelig gør hospitalets projektleder og "flyttemand" Jacob Pedersen status for, hvor vi er lige nu i forhold til den store flytteplan, der aktuelt er ved at modnes.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og kommunikationschef Finn Møller på tlf. 5125 3537.