11.05.2017

Arbejdsmiljø og sikkerhed på den store hospitalsbyggeplads i Gødstrup er et dagligt fokusområde. Det vedholdende arbejde kan heldigvis aflæses positivt på ulykkesstatistikken, der er langt under byggebranchens gennemsnit.

Den gode historie om Hospitalsenhedens Vests arbejde med arbejdsmiljø og sikkerhed har andre nu også fået øje på.

Det var baggrunden for et besøg af direktør Peter Kirkegaard fra Byggeriets Arbejdsmiljøbus og direktør Peter Stenholm fra Dansk Byggeri. De var i Gødstrup for at høre "Hvordan vi gør" samt overvære præmieringen af månedens gode ide til forbedring af netop arbejdsmiljø og sikkerhed.

Denne måneds vinderidé var forslaget fra virksomheden Ejler Thomsen om "Sikker brug af gasflasker på taget". Kort fortalt går ideen, der er opfundet af Icopal, ud på at montere en trefod til gasflaskerne, så de nemt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt kan tages med rundt på taget.

Læs mere i artiklen på DNV-Gødstrups hjemmeside.

Indtil nu er der indkommet over 1700 gode ideer på byggepladsen i Gødstrup, der meget snart deles til inspiration for andre byggepladser.

Dansk Byggeri har planer om at anvende opsamling af løsningerne på landsdækkende medier som www.byggeproces.dk og www.bygergo.dk.

Det er Region Midtjylland, Dansk Byggeri og Bambus (Byggeriets arbejdsmiljøbus), der i fællesskab hver måned uddeler diplomet "For en særlig handling, der har medført en konkret forbedring af arbejdet og arbejdsmiljøet under opførelse af DNV-Gødstrup".


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530 og projektchef Michel Hyllegaard på tlf. 2447 0234.