05.05.2017

Region Midtjylland er gået med i et nyt netværk for ægtefæller/partnere til internationalt rekrutterede medarbejdere.

Medfølgende ægtefæller/partnere til internationalt rekrutterede medarbejdere i Region Midtjylland kan nu gratis blive medlem af IDCN–netværket Jylland-Fyn. IDCN står for International Dual Career Network og er etableret af en række store virksomheder som Arla, LEGO, Vestas, Aarhus Universitet og Region Midtjylland.

Formålet med netværket er at lette jobsøgningen for medfølgende ægtefæller/partnere og sørge for, at de falder godt til, kompetenceudvikles og integreres i Danmark.

Mange medarbejdere med international baggrund arbejder i Region Midtjylland, og erfaringerne viser, at det kan have afgørende betydning for, om de fortsat ønsker at arbejde i Danmark, at en eventuel partner/ægtefælle også falder godt til både socialt og på arbejdsmarkedet.

Det første netværksmøde i IDCN–netværket Jylland-Fyn finder sted den 15. maj 2017 hos Arla i Aarhus. Flere informationer og tilmelding til netværksmødet foregår på netværkets hjemmeside.

Hvis du er leder for eller kollega til en internationalt rekrutteret medarbejder, så tip gerne ham eller hende om den nye mulighed.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 7843 8530.